Monthly Archives: December 2011

31.12.2011

Assalamualaikum,selamat pagi & good morning 🙂

Harap semua dalam keadaan sihat hendaknya…

Permulaan pagi ini sangat-sangat memberi kuasa tambahan dalam diri ini,bangun seawal jam 6 dengan menunaikan solat subuh,selepas itu mengalas perut dengan beberapa keping roti untuk bekalan tenaga yang akan di bawa ke Taman Bukit Jalil.Hari ini memang semangat lain macam,pergi joging tue..hehheee,masalahnya larat ker??dah lame benor tk pegi excersise…tapi gigihkan jer lah hati..

Sampai kat Taman Bukit Jalil,tengok kiri tengok kanan…uhhh ramai jugak orang,aku pun mulakan ler serba sikit regangan badan…almaklumlah ler dah lame tk buat kang tergeliat pulak urat pelikat aku..hehehhee,dalam 5minit gitu aku pun terus mulakan aktiviti joging aku….joging lebih kurang 300meter aku dah rase pancit,mengah2 sangat2 tau…huhuu,last2 aku berjalan jer pusing taman tu…ala2 atelic pejalan kaki lah konon…hahahaa *persan lh pulak* ahaks! pusing punya pusing dapat ler 3 laps taman aku pusing…kire ok lah,esok2 boleh pusing banyak kali…:D

Sampai jer rumah rehat jap 5 minit,pastu terus basuh kete..nak tambahkan kuar peluh lagi..hehhee,basuh & lap pun dah mencurah2 peluh kuar…almaklum ler banyak sangat lemak dalam badan nie..hehehee….cuaca pun hari ini sangat baik..syukur!!!

Pas ni nak siap2 balik kampung isteri kat Desa Maju Felda Sungai Tengi, nak rest kat sane..ade kelapangan aku nak pegi mancing ikan habiskan waktu terluang…:D, tengok joran pun dah bersawang n karat, harap2 ok lg ler tu….:D, ok lah nnti kite story mory lagi ok…nak siap2kn diri dulu…….adios,Wassallam…..

Seminar Kuasai Potensi Diri ~ Transformasi Hidup 2012

Assalamualaikum & Selamat Pagi, Alhamdulillah masih dipanjangkan usia untuk hidup dibumi Allah ini,diharap kawan-kawan juga dalam keadaan sihat walafiat hendaknya, semoga amal ibadah kita diterima olehNya.

Pagi nie sebelum pegi ke pejabat saya telah berjaya mendaftarkan diri ke Seminar Kuasai Potensi Diri 2012 SKPD2012 secara ‘PERCUMA‘ anjuran Richworks Human Capital Development (M) Sdn. Bhd. dibawah sifoo Dr. Azizan Osman ( Jurulatih Kejayaan #1Malaysia )

Mulakan tahun baru dengan serba baru!!Mula mengenal potensi diri yang ada pada kita dan gunakan sebaik mungkin……from Zero to Hero!!! yeahhh!!!

Year End Sale from Coklat4u.com

Sah Sehingga 31 Januari 2012 (Deposit 50% untuk booking)

www.coklat4u.com

Simpanan Emas Menjamin Masa Depan

Berminat Sila Hubungi : Sazmie 012-2536 499 | sazmie@gmail.com | 🙂

KITCO

GOLD PRICE

SILVER PRICE

Dinar GCP

Dinar 999.9 | 4.25gram | RM 786pcs

Harga Emas 28/12/2011

Emas 999 RM187/g

Emas 916 RM165/g

Berminat Untuk Membeli :

012-2536 499 | sazmie@gmail.com

Pelik Tapi Benar

Ubi Kayu pun nak pakai selipar

jadi keras seliparnya…

nak membesar pun tak boleh,ni lah akibat buang selipar merata tempat,jadinya ubi yang pki selipar tu pulak……selamatkan bumi kita!!

 

Iphone 4s Eksesori :)

Woow!!!!! lawan tokei nampak hehehe, lepas ni dah takyah beli DSLR, pakai Iphone4s pun dan boleh jd DSLR :D..terbaik dari ladang!!

 

Iphone 4s with Canon L lens 24 – 70mm

Any lens u cant use 🙂

Maklumbalas dari pelanggan Coklat4u!

 

Alhamdulillah,promosi Coklat4u di GrouponMalaysia telah berakhir pada 4 Disember 2011. Minggu ini adalah minggu untuk penghantaran produk kepada customer yang dihormati.

Ada beberapa pelanggan meminta dihantar awal daripada tarikh penghantaran sebenar dan hasilnya  maklum balas yang kami terima dari pelanggan Coklat4u amat kami hargai,dan jutaan terima kasih!!