Blog Archives

Seminar Kuasai Potensi Diri ~ Transformasi Hidup 2012

Assalamualaikum & Selamat Pagi, Alhamdulillah masih dipanjangkan usia untuk hidup dibumi Allah ini,diharap kawan-kawan juga dalam keadaan sihat walafiat hendaknya, semoga amal ibadah kita diterima olehNya.

Pagi nie sebelum pegi ke pejabat saya telah berjaya mendaftarkan diri ke Seminar Kuasai Potensi Diri 2012 SKPD2012 secara ‘PERCUMA‘ anjuran Richworks Human Capital Development (M) Sdn. Bhd. dibawah sifoo Dr. Azizan Osman ( Jurulatih Kejayaan #1Malaysia )

Mulakan tahun baru dengan serba baru!!Mula mengenal potensi diri yang ada pada kita dan gunakan sebaik mungkin……from Zero to Hero!!! yeahhh!!!

Advertisements

Think Positif!

Assalamualaikum & Selamat Pagi !

Lama betul tak mengupdated blog nie,naik bersawang hehehee…diharap semua dalam keadaan sihat walafiat hendaknya & sentiasa dilindungi olehnya.Sekejap jer masa berlalu…pejam celik..pejam celik..ha!! dah tahun baru Islam upernyer..Salam Maal Hijrah 1433H….hari ini dah pun 5 Disember 2011 bersamaa 9 Muharam 1433H..perghh!!!laju betul masa bergerak,tu yang pepatah kate ‘ MASA ITU EMAS

Hari ini Isnin,minggu baru untuk hari yang baru…harap semua dalam keadaan sentiasa perfikiran positif setiap mase,detik & ketika :D,walau apa pun yang terjadi kite fikir positif..positif..positif..!!!! buat apa pun klu tak fikir secara postif tak jadi ape punye kan???yang berkerja makan gaji…think positif ok!yang meniaga think positif ok!yg study think positif ok!! ape pun positif ok…….

 

Ni nak share sikit Strategi Dr. Azizan Osman http://www.marketingpower.com.my/site

5 Sikap Positif Untuk Berjaya!!!